Česta pitanja

Za koje vreme ću dobiti naručene proizvode?

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana.

Način isporuke

Obaveza pregleda uređaja

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH, a najkasnije U ROKU OD 24H obratite službi reklamacija Bella Shopa na broj telefona 063/30-03-08, ili na mail sindikalnaprodaja@belladormo.com. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Isporuka proizvoda sa statusom „na stanju“ i „kod dobavljača“

Na stranici proizvoda, levo od cene, jasno je naznačeno stanje proizvoda. Ukoliko je proizvod dostupan za kupovinu moguće oznake su „na stanju“ ili „kod dobavljača“.

Poručeni proizvod/proizvodi koji su u trenutku poručivanja imali oznaku „na stanju“ biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma potvrde porudžbine od strane Sindikalne Prodaje, dok će za proizvod/proizvode koji su u momentu naručivanja imali oznaku „kod dobavljača“ maksimalni rok isporuke biti 10 radnih dana.

Ukoliko je kupac prilikom jedne kupovine naručio i proizvod/proizvode sa oznakom „na stanju“ kao i proizvod/proizvode „kod dobavljača“ dobiće dva obaveštenja u vezi sa potvrđivanjem porudžbine zbog različitih rokova isporuke. Uz obaveštenje kupcu na imejl će stići i ugovor o prodaji na daljinu, obrazac za odustanak od ugovora i prava i obaveze kupaca.

Isporuka robe na teritoriji Beograda

 • Za sve porudžbine na užoj teritoriji Beograda, Bella Shop vrši besplatnu isporukuza porudžbine čija je minimalna vrednost 2000 RSD.
 • Za sve porudžbine čija je vrednost ispod 2000 RSD, isporuka se vrši putem kurirske službe; troškove isporuke snosi kupac i oni iznose 240 RSD
 • Isporuke se vrše beskontaktno jer brinemo o vašem i o našem zdravlju. U skladu sa vanrednim stanjem u državi, a u cilju prevencije, isporuka uređaja vršiće se u narednom periodu do ulaznih vrata kuće odnosno stana. Uređaji se isporučuju ispred ulaznih vrata i po želji primaoca otpakuju i pregledaju na licu mesta.
 • U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana.
 • Isporuke robe se vrše radnim danima do 16h (kurirska služba).
 • Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija Bella Shopa na broj telefona 063/30-03-08

Isporuka na teritoriji Srbije

 • Isporuka robe na teritoriji Srbije realizuje se preko kurirske službe
 • Za porudžbine čija je vrednost preko 2000 RSDisporuka je besplatna
 • Za porudžbine čija je vrednost ispod 2000 RSDtroškove isporuke snosi kupac i oni iznose 240 RSD
 • Isporuke se vrše beskontaktnojer brinemo o vašem i o našem zdravlju. U skladu sa vanrednim stanjem u državi, a u cilju prevencije, isporuka uređaja vršiće se u narednom periodu do ulaznih vrata kuće odnosno stana. Uređaji se isporučuju ispred ulaznih vrata i po želji primaoca otpakuju i pregledaju na licu mesta.
 • U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je do 7 radnih dana.
 • Isporuke robe se vrše radnim danima do 16h.
 • Kupac je dužan da prilikom isporuke a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi za reklamacije Bella Shopa na broj telefona 063/30-03-08

Ograničenja isporuke robe

 • Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM.
 • Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Plaćanje

Kako plaćam?

Prilikom naručivanja plaćate putem administrativne zabrane. Kada pošaljete zahtev za kupovinu preuzećete i obrasce Administrativne zabrane ili Izjave za penzionere, a obrasce možete preuzeti i sami na našem sajtu u delu „Dokumentacija“. Obrazac administrativne zabrane je potrebno odštampati u 2 primerka i overiti u firmi zaposlenja. Nakon toga šaljete overene obrasce na našu adresu Bella Dormo doo, Fabrisova 9a, Beograd. Ukoliko ste penzioner, štampate Izjavu za penzionere i Izjavu za odbijanje iz 2 dela (ukoliko želite i imate mogućnost primanja penzije iz dva dela), popunjavate Izjavu sa osnovnim podacima; Ime i prezime, adresa stanovanja, broj telefona, potpisujete obe i šaljete na adresu Bella Dormo doo, Fabrisova 9a, Beograd. Nakon prijema overene i potpisane dokumentacije mi Vam šaljemo poručenu robu na kućnu adresu.