Radijatori na rate

Radijatori na rate – Za topao i ušuškan dom Leave a comment

Radijatori na rate učiniće da se ove zime osećate komforno i udobno ušuškani u toplini svog doma. Plaćanje na odloženo predstavlja najekonomičniji vid plaćanja koji će spasiti vaš kućni budžet!

Ukoliko živite u kući ili stanu koji nema centralno grejanje, neophodno je da odaberete najbolji način zagrevanja prostorije tokom hladne sezone. Peći i grejanje na pelet ili drva predstavljaju ne samo zahtevan način grejanja, već i neefikasan.

Panelni ili uljni radijatori sve su popularniji iz godine u godinu, jer možete da ih postavite gde god želite, a ujedno su i estetski interesantni. Tokom proleća i leta možete da ih odložite, pa vam neće smetati kada ne grejete prostorije. Radijatori na rate će vam uštedeti novac, a kupovina na odloženo plaćanje značajno će vam olakšati grejanje ove sezone.

Uljni radijatori na rate

Uljni radijatori, odnosno radijatori punjeni uljem, visoko su efikasni i savršeni za upotrebu. Dostupni su modeli od 500 do 2500 W i opremljeni su tajmerima i termostatima koji će lako regulisati sobnu temperaturu.

Reč je o prenosnim inercijskim električnim radijatorima koji se pune tečnošću. Ona je, najčešće uljana, pa su po tome i dobili naziv. Napravljeni su od metala i imaju točkiće, pa je manipulacija njima krajnje pojednostavljena i olakšana. To je jedan od razloga zašto nije potrebno nikakvo dodatno montiranje. Dovoljno je samo da ih kupite i postavite bilo gde u prostoriji. Uključite ih u struju i uživajte u toplini doma.

Radijatori na rate

Sjajni su i za poslovne prostore upravo zbog svoje efikasnosti i mobilnosti. Zagrejana tečnost koja proizvodi toplotu nastaviće da greje prostoriju i nakon što radijator isključite iz struje.

Zbog praktičnosti zadržali su standardni izgled radijatora, pa imaju rebra. Na taj način više vazduha dopire do njega, pa se i prostorija brže zagreva. Ujedno, veća je i površina koju mogu da ugreju. Na taj način obezbeđuje se ugodna temperatura u kratkom vremenskom periodu. Radijatori na rate koji se pune uljem pomoći će vam da održite sobnu temperaturu ove zime, kao i da vam bude toplo u kojoj god prostoriji da provodite vreme.

Panelni radijatori na rate

Panelni radijatori poznati su kao konvekciona grejna tela. Metalni elementi unutar radijatora zagrevaju vazduh koji cirkuliše. Oni obezbeđuju brzo i efikasno grejanje prostorija.

Jedna od osnovnih predsnosti ovakvih radijatora je ta što imaju termostat i tajmer kojima možete da regulišete kako temperaturu, tako i vreme uključivanja i isključivanja radijatora.

Idealni su za moderno opremljene domove, a posebno su atraktivni modeli koje je moguće farbati. Na taj način, prilikom krečenja zida, možete da ofarbate i radijator. Na taj način on će biti neprimetan i sjajno će se uklopiti sa enterijerom. Ovakvi modeli su najčešće napravljeni od keramike.

Panelni radijatori su “eko-frendli” (eco-friendly) jer ne emituju ugljen-dioksid i jedan su od retkih grejnih tela koji ne koriste ugljenik. Ujedno, potrošnja električne energije je svedena na minimum, pa su ovakvi radijatori izuzetno efikasni. Pored toga, radijatori na rate uštedeće vam novac i prilikom kupovine, jer možete da plaćate na odloženo.

Prilikom izbora jačine panelnog radijatora, imajte u vidu površinu prostorije u kojoj želite da ga koristite. Što je prostorija koju je potrebno zagrejati veća, to će vam biti potreban jači radijator.

Grejalice na odloženo plaćanje

Grejalice na rate sjajno su rešenje ukoliko vam je u domu ili poslovnom prostoru potrebno dodatno grejno telo.

Radijatori na rate

Dostupne su konvektorske grejalice sa staklenim panelom i moguće ih je kupiti na čak 12 rata. Estetski su veoma privlačne i idealno se uklapaju u ambijent. Posebno su popularne kalorifer grejalice na rate koje možete da koristite ukoliko je neophodno dodatno ugrejati prostoriju.

Na sajtu Sindikalna prodaja možete veoma lako da odaberete željeno grejno telo! Prodaja na rate olakšaće vam proces kupovine, jer željeni proizvod se već danas može naći u vašem domu, a plaćanje možete da izvršite na čak 12 rata.

Kupovina putem administrativne zabrane i plaćanje na rate dostupno je svim zaposlenim licima i penzionerima. Popunite neophodnu dokumentaciju, odaberite željene proizvode i uživajte u toplini svog doma.

Sindikalna prodaja – budućnost pametne i ekonomične kupovine!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *