mikrotalasne pećnice na rate

Mikrotalasne pećnice na rate – Sigurna kupovina Leave a comment

Mikrotalasne pećnice na rate pravi su spas u svakoj savremenoj kuhinji. U ovim mini-rernama možete ne samo da podgrejete obrok, već i da ga pripremite ili da odmrznete hranu!

Ipak, kupovina mikrotalasne pećnice na rate može da bude i zahtevna i komplikovana ukoliko niste sigurni kako da odaberete pravi model!

Ukoliko opremate kuhinju i razmišljate o kupovini mikrotalasne pećnice, znajte da je ona jedan od osnovnih malih kućnih aparata savremenog doma. Najpre razmislite o tome za šta ćete sve da koristite mikrotalasnu, kao i koliko prostora imate u kuhinji, a potom odaberite model po svojoj želji.

Kupovina na odloženo plaćanje je idealan način kupovine, jer neće opteretiti vaš kućni budžet! Birajte najbolja rešenja za svoj dom!

Mikrotalasne pećnice na rate – Kako odabrati pravi model?

Pažljivi odabir mikrotalasne pećnice olakšaće vam brojne kuhinjske poslove, a pre svega, olakšaće podgrevanje hrane.

Prvenstveno bi trebalo da donesete odluku o tome da li želite ugradne mikrotalasne pećnice ili standardne mikrotalasne, koje se postavljaju na kuhinjski element. Ukoliko u kuhinji nemate dovoljno mesta, ugradni modeli su sjajno rešenje, jer mogu da budu deo ormarića ili fioke. Ujedno, neće biti primetne sve dok ne otvorite vrata. Takvi modeli su sjajni za minimalistički uređene kuhinje.

Nakon toga, odaberite mesto gde želite da postavite mikrotalasnu pećnicu i izmerite ga. Imajte u vidu sve tri dimenzije – visinu, širinu i dubinu. Takođe, odaberite i unutrašnju veličinu pećnice, jer nema svaka mikrotalasna istu zapreminu.

Pored veličine, neophodno je opredeliti se i za jačinu pećnice. Mikrotalasne sa većom snagom brže i ravnomernije zagrevaju hranu od mikrotalasnih manje snage.

mikrotalasne pećnice na rate

Dobro se informišite o svim detaljima pećnice, kako na sajtu prodavca, tako i u komentarima korisnika. Pročitajte iskustva drugih ljudi, jer ćete na taj način najbolje upoznati proizvod. Ujedno, uverićete se da li ispunjava sva vaša očekivanja.

Kupovina mikrotalasne pećnice na rate biće vaš najbolji i najekonomičniji izbor, tek nakon što se uverite da model koji želite ispunjava sve karakteristike koje su vam potrebne.

Da li mikrotalasna ima tajmer, opciju za odmrzavanje hrane, mogu li u njoj da se pripremaju kokice i slično.

Preporučujemo model mikrotalasne sa rotirajućom podlogom. Na taj način hrana će biti zagrevana podjednako. Ujedno, razmotrite mikrotalasnu sa metalnim nosačima, odnosno pregradama. Na taj način, hrana će se i dubinski podgrevati, jer će posuda biti odignuta.

Priprema hrane u mikrotalasnoj – Trikovi

Ukoliko razmišljate o kupovini, imajte na umu da je mikrotalasna pećnica višenamenski aparat.

U njoj možete na brzinu da ispečete dezert, ali i da pripremite kuvana jaja.

Trik: Ukoliko pripremate hranu i treba da isečete luk, mikrotalasna može da vam pomogne u tome da ne pustite nijednu suzu. Ukoliko luk pre sečenja stavite u mikrotalasnu pećnicu na 45 sekundi – nema plakanja! Toplota će neutralisati jačinu luka koja izaziva suze. Takođe, čišćenje belog luka biće mnogo jednostavnije ako ga stavite u mikrotalasnu na samo 20 sekundi.

Ukoliko mesite hleb, testo će mnogo brže narasti ukoliko ga prethodno stavite u mikrotalasnu pećnicu. Savet: Činiju sa testom stavite u mikrotalasnu zajedno sa činijom u kojoj se nalazi voda. Hleb će biti mekan i preukusan!

mikrotalasne pećnice na rate

Mikrotalasna pećnica može i da vam pomogne u tome da ojačate imunitet! Ukoliko cedite citruse, prethodno ih stavite u pećnicu na 10-20 sekundi. Toplota će ih omekšati, pa ćete mnogo jednostavnije iscediti sav sok iz njih.

Mikrotalasne pećnice na rate! Odloženo plaćanje putem administrativne zabrane

Na našem sajtu Sindikalne prodaje možete da pronađete sve što vam je potrebno za opremanje doma! Mali kućni aparati, kao i aparati bele tehnike, prekopotrebni svakom domu, sada su dostupni uz plaćanje na rate.

Kupovina na odloženo plaćanje neće opteretiti vaš kućni budžet, a ujedno, nećete oskudevati ni u čemu. Kupovina putem administrativne zabrane dostupna je svim zaposlenim licima i penzionerima.

Mikrotalasne pećnice na rate – idealan izbor svakog savremenog doma. Odaberite omiljeni model dostupan na Sindikalnoj prodaji, kupite danas, a plaćajte na 12 mesečnih rata! Opremite kuhinju onako kako ste oduvek želeli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *